Hvorfor er det vanskelig å holde seg i form?

v2-6904ad2ada2dbb673b5205fc590d38c8_720w

Alle ting i verden som krever vedvarende innsats for å være vitne til resultater, er vanskelig å overholde.

Fitness er selvfølgelig, det er mange ting i livet, som å lære musikkinstrumenter, lage keramikk og så videre.

Hvorfor er det så vanskelig å holde seg i form?Mange sier at de ikke har tid, mange sier at de ikke kan trene uten penger til privat utdanning, og andre sier det er vanskelig å nekte å invitere venner rundt på middag hver dag.

Seriøst, grunnen er at du ikke er bestemt nok til å gjøre én ting.

Fitness er en ting som må være veldig fokusert og vil bruke mye tid på å holde seg til det.Mesteparten av tiden er det kjedelig og arbeidskrevende.Selv om mange bestemmer seg for å jobbe hardt i begynnelsen, vil de gi opp sakte av ulike årsaker.De som virkelig holder seg til det er sterke.

1. I begynnelsen planla og ordnet jeg ikke treningen nøye, men jeg kastet meg bare ut i det med entusiasme.Jeg dro dit flere ganger som om jeg ikke kunne gjøre noe, og det hadde ingen effekt.Entusiasmen min ble gradvis kjedelig og skuffet, og jeg kom med unnskyldninger for meg selv og sluttet gradvis å gå.

2. Mange insisterer på å trene lenge, men de lærer seg ikke metoder.De kan bare bruke en tredemølle eller trene ustyrlig.Det vil ha liten effekt i lang tid, så det kan lett føre til motløshet.

3. Det er alltid sent å gå fri fra jobb, og ofte avtaler tre eller fem venner for å spise og shoppe, eller alle slags fristelser gjør det vanskelig for deg å nekte, så du legger ned opplegget for trening.

4. Kanskje du ikke liker noe av promoteringen av treningssenteret, kanskje du ikke liker treneren din, noe som kan være grunnen til at du gir opp.

Så hvordan ordne fitness for å holde seg bedre til det?

1. Vet du tydelig hva du vil?

Trener du for helsen?

For å spise mer deilig mat å trene?

Eller for å forme kroppen din?

Vil du forbedre ytelsen din?

Eller «både kraft og form»?

Bare for å drikke noen flere kopper soyasaus i går for å brenne kalorier?

Uansett hva slags formål, bør du først og fremst avklare hva du ønsker, og så kan vi strebe rundt våre mål.

2. Fornuftig avtale din egen tidsfordeling

Når du har et klart mål, kan du fordele tiden din og rimelig tilrettelegge tiden til jobb, studier, liv og trening.

For 9-til-5-arbeidsgruppen kan folk som akkurat har begynt å trene prøve treningsfrekvensen 3-5 ganger i uken, velge tiden etter jobb hver dag, eller velge tiden om morgenen (PS: den spesifikke tiden avhenger av deres faktiske situasjon), og hold treningstiden på mer enn en halvtime.

3. Beregn avstand og tid mellom bosted, arbeidssted og treningsstudio (Studio)

Hvis du kan, prøv å velge et treningsstudio (Studio) nærmere hjemmet, fordi du kan gå hjem for å hvile og nyte mat og livet etter trening.

4. Evaluer kvaliteten og kostnadsytelsen til treningsstudioet (Studio)

Fra perspektivet til spesialitet, service, miljø, utstyr på stedet, etc., avgjør spesialitet om dine ønskede resultater kan oppnås innen forventet tid;

Tjenesten avgjør om du vil fortsette å trene her på et senere tidspunkt;

Miljøet avgjør om du har følelsen av å lindre stress og motivasjonen for kontinuerlig trening her;

Utstyret avgjør om du har de direkte behovene for å møte treningen din;

Hvis et treningsstudio (Studio) har vilkårene ovenfor og prisen er innenfor sitt eget akseptområde, kan det i utgangspunktet starte

5. Finn en partner å trene sammen.Selvfølgelig de som har samme mål og kan veilede og samarbeide.Det spiller ingen rolle om du ikke finner den.Tross alt, mesteparten av tiden, er fitness en persons kamp.

6. Vurder endringene av ulike indikatorer på kroppen din med jevne mellomrom, og se intuitivt at fremgangen din kan øke og motivere deg selv.Du kan også angi noen målbelønninger for deg selv, for eksempel å redusere kroppsfetthastigheten med 5 %, belønne deg selv for å kjøpe en leppestift eller kjøpe favorittspillkonsollen din, etc.

7. Til slutt er det veldig viktig å tro på deg selv og gi deg selv psykologiske hint hele tiden.Finn et design, lag et effektbilde etter treningen, og se på den hver dag.Jeg tror du vil ha nok kraft til å pakke sammen og gå på treningssenteret!


Innleggstid: 13. desember 2021