PL-TD460H-L Hjemme tredemølle

Å holde seg frisk er en ting for livet, fenomenet med å trene hjemme har økt raskt under den globale COVID-19, vi vet alle at det er en mengde helsefordeler for å trene hjemme, det kan frigjøre stress fra kroppen din, du kan tilbringe treningstiden med familie og venner, trening hjemme gir deg en lykkeopplevelse.

Hvis du leter etter treningsutstyr for hjemmebruk, vil vi anbefale deg en tredemølle PL-TD460H-L, dens patenterte utseendeteknologi gir en stabil og klassisk synsopplevelse. Den generelle rammedesignen gjør midtkonsollen ekstremt stabil, og gir en solid og pålitelig opplevelse og en stille og behagelig følelse for mosjonister.

4

Den stilige knappen på midtkonsollen tillater hastighetsjustering med én omdreining og start/stopp med ett klikk.

To vannflaskeholdere på hver side av konsollen, noe som gjør det enkelt for brukere å oppbevare vannflasken og holde den stabil.Den lange oppbevaringstanken designet i midtposisjon kan inneholde mobiltelefoner, ipad, medlemskort, etc.

Funksjonene inkluderer hastighet, tid, distanse, kalorier, hjertefrekvens, 12 typer manuelle programmer, USB-lading, MP3, Bluetooth-lyd.

 

 


Innleggstid: 24. mai 2022