Hva er forskjellen mellom en kommersiell tredemølle og en hjemmetredemølle?

Forskjellen mellom en kommersiell tredemølle og en tredemølle for hjemmet har plaget mange tredemøllekjøpere.Enten det er en investor på et treningssted eller en vanlig treningsentusiast, er det fortsatt relativt liten bevissthet rundt tredemøller.Så hva er forskjellen mellom en kommersiell tredemølle og en hjemmetredemølle?

1. Ulike kvalitetskrav

Kommersielle tredemøller krever høy holdbarhet, utmerket kvalitet og styrke.Kravene til kvalitet og holdbarhet for hjemmetredemølleversjonen er ikke like høye som for kommersielle tredemøller.

2. Annen struktur

Kommersielle tredemøller har mange komponenter, komplekse strukturer, velvalgte materialer og tykke materialer.Holdbar, fast og stabil, sterkere funksjon, høyere konfigurasjon, høye produksjonskostnader.

Sammenlignet med kommersielle tredemøller har kvaliteten på hjemmetredemølle en enkel struktur, lette og tynne materialer, liten størrelse, unik form, de fleste av dem kan brettes og lagres, enkle å flytte og lave produksjonskostnader.

3. Motor

Kommersielle tredemøller bruker AC-motorer, som har høyere motorkraft og høyere støy.Den kontinuerlige kraften til kommersielle tredemøller er minst 2HP, og kan vanligvis nå 3 eller 4HP.Noen produsenter vil merke motorens toppeffekt på motoretiketten.Vanligvis er toppeffekten til motoren det dobbelte av den kontinuerlige effekten.

Hjemme tredemøller bruker vanligvis DC-motorer, som har lavere motoreffekt og lavere støy.Den kontinuerlige kraften til motoren til hjemmetredemøllen er vanligvis 1-2HP, selvfølgelig er det også noen tredemøller på lavere nivå med en kontinuerlig effekt på mindre enn 1HP.

Den kontinuerlige kraften til motoren indikerer mengden kraft som motoren kan levere stabilt når tredemøllen jobber kontinuerlig.Det vil si at jo større kontinuerlige hestekrefter tredemøllen har, jo lenger fortsetter tredemøllen å fungere, og jo større vekt kan kjøres.

4. Funksjonskonfigurasjon

Kommersielle tredemøller har en maksimal hastighet på minst 20 km/t.Stigningsområdet er 0-15 %, noen tredemøller kan nå 25 % stigning, og noen tredemøller har negative stigninger.

Maksimal hastighet på hjemmetredemøller varierer mye, men er vanligvis innenfor 20 km/t.Stigningen er ikke like god som de kommersielle, og noen tredemøller har ikke engang stigning.

5. Ulike bruksscenarier

Kommersielle tredemøller er egnet for kommersielle treningssentre, treningsklubber og studioer, hotellklubber, bedrifter og institusjoner, medisinske rehabiliteringssentre, sports- og utdanningsinstitusjoner, næringseiendom og andre steder, og kan møte langsiktig bruk av et stort antall mennesker .Kommersielle tredemøller må løpe i minst ti timer om dagen i lang tid.Hvis de ikke er av utmerket kvalitet og holdbarhet, vil de ofte svikte under slik intensitet, og de må til og med byttes snart.

Hjemmetredemøllen er egnet for familier og kan møte langvarig bruk av enkeltpersoner og familiemedlemmer.

Brukstiden til hjemmetredemøllen er ikke kontinuerlig, den trenger ikke å kjøre i lang tid, levetiden er lang og ytelseskravene er ikke høye.

6. Ulik størrelse

Løpeområdet til kommersielle tredemøller er mer enn 150*50 cm, som de under denne størrelsen kun kan klassifiseres som hjemmetredemølle eller lett kommersiell tredemølle.

Kommersielle tredemøller er store i størrelse, tunge i vekt, tåler store vekter og har et rolig utseende.

Hjemmetredemølle er moteriktig og kompakt, lett i vekt, liten i vekt og relativt enkel i strukturen.


Innleggstid: 18. mars 2022