Den populære spinningsykkelen fra 2022

Det er mange populære og effektive treningsøkter der ute.Helt øverst på treningslisten står spinningtrening.Spinningsykkel er et av de mest effektive utstyret for kondisjonstrening, den tilbyr oksygen og næringsstoffer til hele kroppens vev og hjelper det kardiovaskulære systemet til å fungere mer effektivt.Det dekker for mange fasiliteter, for eksempel treningsklubber, husholdninger og andre fasiliteter.

Dessuten, siden spinningsykkelen er designet for å gi en innendørs roadracingopplevelse, lar den deg lene deg fremover over håndtakene for å få den utrolige kjøretreningen.

https://www.pulo-fitness.com/light-commercial-use-new-exercise-health-indoor-cycling-gym-fitness-equipment-home-spin-bike-product/

PL-P0223 spinningsykkel er en tilpasset innendørs treningssykkel med unikt og vakkert utseendedesign.

Kombinasjonen av 20 kg svinghjul og høykvalitets stålramme garanterer denne spinnende innendørs treningssykkelen stabilitet og holdbarhet under intens kjøring.

Med den ergonomiske utformingen av justerbart sklisikkert styre og 4-veis justerbart pute sete gir den komfortable og enkle kjøreopplevelsen innendørs.

Pedalene er bygget med justerbare stropper, slik at den kan passe til føtter i forskjellige størrelser.

Kontakt oss for å lage enkle og effektive måter å trene muskler og gå ned i vekt.

 

 


Innleggstid: 29. juni 2022