Bursdag er en minneverdig dag for alle.Hvordan kan du passere det stille?

Bursdag er en minneverdig dag for alle.Hvordan kan du passere det stille?Vi vil huske din spesielle dag.I august laget Puluo spesielt en enkel og morsom bursdagsfeiring for vennene som har bursdag i juli og august!

news3-pic1

På hver bursdagsfest for ansatte i Prologue, samler en enkel setning om gratulerer med de varmeste ønskene fra alle familiemedlemmene.Skjebnen lar oss samles i de vakreste årene, etterlate oss uforglemmelige minner her og dele glade stunder.

Ansattes bursdagsfest, den sterkeste hengivenheten, den dypeste kjærligheten!

Den varmeste bursdagsfesten holdes for den mest spesielle deg!

Bursdagsfesten ble arrangert av Mr. Hong, og selskapet lagde kaker og ettermiddagste til de ansatte.Alle ansatte sang bursdagssanger, blåste lys og skar kakene.Alle var glade og glade.

Bursdagsstjernene gir bursdagsønsker:veldig heldig,i de vakreste årene,vi kan møtes i provinsbyen.I dagene som kommer,La oss gå hånd i hånd og jobbe sammen!I kampens dager,Skap en bedre fremtid!

news3-pic2
news3-pic3
news3-pic4

I Puluo holdes det vanlige bursdagsfeiringer for ansatte, slik at ansatte kan føle omsorgen fra selskapet, bekreftelse og takknemlighet for deres langsiktige harde arbeid, alle samles for å kommunisere med hverandre, ikke bare fremmer vennskapet mellom hverandre , men styrker også ytterligere Forbedre samholdet i teamet, ikke bare berike det åndelige og kulturelle livet til ansatte, men også styrke følelsen av tilhørighet til ansatte.Vi tror at i de kommende dagene, med felles innsats fra alle ansatte i Puluo, vil vi skape en arbeidsatmosfære av enhet, samarbeid, harmoni, positivitet og kjærlighet.


Innleggstid: 07. desember 2020